BELUISTER DE DIENST
ARCHIEF OPNAMES

ALGEMENE AGENDA
ROOSTER VOORGANGERS

Media
- van A tot Z
-
Mededelingenblad
- Foto's enz.

 

 

 

 Binnen de gemeente zijn diverse verenigingen actief. Voor de jeugd zijn er voor elke leeftijdscategorie clubs. U vindt ze op de aparte pagina jeugd. Voor de minder jeugdigen en volwassenen zijn er de volgende verenigingen:

 

Vrouwenvereniging

Deze vereniging is bekend onder de naam “INGONA” en komt 1 x per 14 dagen bij elkaar. Het doel is om door Bijbelstudie en ontspanning elkaar tot steun en vreugde te zijn in afhankelijkheid van God.  

 

 

 

InContact

Ben je 18-25 jaar en heb je geen catechisatie meer? Vind je dit jammer en wil je evengoed met een gezellige groep God beter leren kennen? Dan is InContact iets voor jou!
 
Hoe ziet een avond eruit?
Eens per zes weken wordt er een InContact avond georganiseerd in De Ontmoeting. Jongeren van ongeveer 18-25 jaar komen daar bij elkaar omdat ze het jammer vinden dat zij geen catechisatie meer hebben, omdat ze op kamers verderop in het land wonen of gewoon omdat ze het gezellig vinden om te komen.
De avond begint rond half 7 met een maaltijd waarbij de koks altijd de lekkerste maaltijden op tafel weten te zetten. Na de maaltijd wordt er koffie en thee geschonken waarna een onderwerp in geleid zal worden. Na de inleiding wordt er in kleinere groepen gepraat over het onderwerp waarbij iedereen zijn mening mag geven of juist kan luisteren naar de anderen. De avonden duren tot 21:00.
 
InContact heeft als doel om zo met het geloof bezig te blijven en het contact houden met leeftijdgenoten.
 
Oproep van alle jongeren die zich aangesproken voelen: Kom erbij! Uiteraard mogen alle vrienden en vriendinnen meegenomen worden!
 
Heb je vragen? Mail dan naar alrik(punt)vos(at)wanadoo(punt)nl of h(punt)vanveen(at)gkv-broekoplangedijk(punt)nl

 

Helaas, Anynews vereist Website Baker 2.7 of hoger.