Het ontstaan van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Broek op Langedijk in 1896  is een stukje kerkgeschiedenis, dat te lezen is op de pagina
historie.

Van 1898 tot november 1962 beschikte de gemeente over een kerkgebouw uit 1859 waar plaats was voor ongeveer 120 leden.
In 1963 wordt de huidige kerk gebouwd. Het ledental is aanzienlijk gegroeid tot bijna 400. In 1997, als het aantal leden verder is toegenomen tot meer dan 700, wordt de kerk uitgebreid en anders ingedeeld.
Met de aankoop van de naast de kerk gelegen voormalige kleuterschool is voorlopig een laatste uitbreiding tot stand gekomen. Na verbouwing en gedeeltelijke nieuwbouw beschikt de gemeente nu over een mooie locatie met een uitgebreid zalencomplex.

There was an uncatched exception
Call to a member function numRows() on null
in line (95) of (/modules/sitemap/view.php):