Wanneer u van plan bent om een dienst bij te wonen, dan kunt u ons vinden in Broek op Langedijk; dit is ten noorden van Alkmaar. Op de kaart treft u de kerk aan met de route vanaf de parkeerplaats. Vanaf de locatie van deze parkeergelegenheid (van het 'Winkelcentrum Broekerveiling'), loopt u richting het museum 'de Broekerveiling'. 100 meter verder vindt u de Dorpsstraat en ziet u de kerk links al staan. Het is ongeveer 4 minuten lopen. Voor minder validen zijn er beperkte parkeermogelijkheden op het kerkplein. Neem hiervoor even contact op met de dienstdoende koster.
Komt u met het openbaar vervoer dan neemt u vanaf Alkmaar CS kunt bus 155 (Oudkarspel) richting Broek op Langedijk. De bus vertrekt om 8.54 uur vanaf het station en is dan om ongeveer 9.20 uur bij de halte 'Broekerveiling'. Hopelijk tot gauw!...

Kaart: